Allscan IRIS IPM referenties

Ondertussen heeft Allscan IRIS een stabiele gebruikersgroep. Met Allscan IRIS IPM besparen zij tijd, behouden zij overzicht en geven zij hun klanten een login voor hun digitale logboek, grafieken, trendanalyses en rapporten m.b.t. plaagdierbeheersing. Hieronder vindt je een selectie van de bedrijven die Allscan IRIS gebruiken voor het registreren van hun werkzaamheden.


Alphaprotect
Alphaprotect
Heeft u er weleens aan gedacht welke overlast ongedierte kan veroorzaken voor uw bedrijf? Een bedrijf kan zelfs aansprakelijk worden gesteld voor veroorzaakte schade en gezondheidsrisico’s. Voor zeer veel bedrijven en instelling is Alpha Protect reeds jarenlang een vertrouwde partner op het gebied van bedrijfshygiene.


Arts ongediertepreventie
Arts ongediertepreventie
Ons bedrijf bestaat sinds 1990, we zijn professionaal opgeleid (gediplomeerd SVOB) en bezitten de VCA 1 & 2 certificaten en het KAD keurmerk. De bestrijdingsmethoden die door ons worden gebruikt vallen uiteraard strikt binnen de wetten en regels die de overheid daarvoor stelt.


Bestkil
Bestkil
Ongedierte- en zwambestrijdingsbedrijf Bestkil is het allround bedrijf van Hielke Gaastra uit Heerenveen (Friesland), gediplomeerd bestrijdingstechnicus bij de EVM en heeft hiermee kennis van de meest actuele bestrijdingsmiddelen en bestrijdingstechnieken om uw ongedierteproblemen professioneel op te lossen.


BPI controle
BPI controle en adviesbureau
BPI Plaagdierbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf dat werkt voor organisaties die last hebben van plaagdieren. In elke situatie, voor elk soort bedrijf. BPI verdelgt de plaagdieren volledig. Met gebruikmaking van de modernste technieken en met uitsluitend wettelijk toegestane middelen.


Correct groep
Correct Ongediertepreventie
Wij zijn Correct Ongediertepreventie. Wij leveren oplossingen voor uw ongedierteprobleem. Sterker nog, wij denken al vooruit voordat het eerste dier zich heeft gemeld. Wij weten als geen ander dat wespen, muizen of ander ongedierte een grote zorg zijn. Daarom kiest u voor Correct Ongediertepreventie.


Facility Groep Nederland
Facility Groep Nederland
Facility Groep Nederland is het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers met facilitaire vragen. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar de diverse vormen van facilitaire diensten, uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen. Ook bieden we u ondersteuning, informatie en advies bij facilitaire vraagstukken.


G-Heldens
G-Heldens
Mollenvanger, Wespen en Bijen bestrijder, Woelratten en Woelmuizen. Bestrijdingstechnicus voor alle dierplagen en houtrotverwekkende schimmels. Heeft u last van ongedierte en kunt u er niet achter komen wat het precies voor ongedierte is? Neem dan even contact op, mogelijk kunnen wij u verder helpen om dit ongedierte te bestrijden en te voorkomen dat ze u nog lastig zullen vallen.


Insektokill
Insektokill
Insektokill Ratmuka Groep levert tal van oplossingen en producten op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte. Of het nu gaat om bestrijding van houtworm en boktor in uw woonhuis, of om ongedierte in uw bedrijf, wij bieden u een snelle en betaalbare oplossing.


JBSEuropoort
JBS Europoort
Jacht Beheer Schadebestrijding Europoort is al 15 jaar specialist in beheer en schadebestrijding van meeuwen, verwilderde duiven, konijnen, ratten en mollen die schade toebrengen aan industrie en bedrijfterreinen, olieterminals, fabrieken, campings, golfbanen, dijklichamen en begraafplaatsen. Wij ontnemen overlast, wordt bestreden met onze professionele aanpak.


Kees Kooijman
Kees Kooijman
Ratten of muizen op de bedrijfsvloer, beestjes op zolder, een wespennest in de tuin, lawaaierige vogels op het dak. Deze ongewenste gasten kunnen voor heel vervelende en ongezonde situaties zorgen. Voor de bestrijding of preventie van ongedierte bent u bij ongediertespecialist Kees Kooijman aan het juiste adres. We denken graag met u mee en zoeken gezamenlijk naar passende oplossingen.


Loonen plaagdierpreventie
Loonen plaagdierpreventie
Loonen Plaagdierpreventie Gemert is gespecialiseerd om plaagdieren (ongedierte) zoals ratten, muizen, wespen, vlooien, kakkerlakken, vliegen, zilvervisjes en andere voorkomende plaagdieren op efficiënte wijze te weren en/of bestrijden zowel bij particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Ons werkgebied bevindt zich in Provincie Brabant en Limburg.


Meerlanden
Meerlanden
Meerlanden zet zich in voor een meer duurzame maatschappij. Daarom werken wij elke dag aan meer waarde voor buurtbewoners, gemeenten en bedrijven. Dit doen wij vanuit een gezonde bedrijfsvoering waar ondernemerschap, milieu, mensen en de maatschappij kunnen floreren. Door juist op lokaal niveau verschil te maken, willen wij bijdragen aan een leefbare aarde voor komende generaties.


Megades
Mega-Des
Mega-Des Plaagdierbeheersing uit Lelystad is een trendsetter als het gaat om het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom spreken we niet van plaagdierbestrijding, maar van plaagdierbeheersing.


Mirado
Mirado
Mirado Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in preventie en bestrijding van ongedierte, zoals muizen, ratten, vliegen, (tropische) mieren, vlooien, bedwantsen, kakkerlakken, wespen, motten, papiervisjes, houtworm, boktor, schimmels en zwammen enz. en verder alle ongedierte wat de mens hindert!


OBC Winters
OBC Winters
OBC Winters helpt bij ongediertebestrijding en ongediertewering. Maar ook voor professsionele glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Insecten, knaagdieren en vogels. Zij vormen in uw pand een gevaar voor de gezondheid en zorgen voor schade. Wij geven u advies om een ongedierteplaag te voorkomen.


OWOBV
Oost West Ongediertebestrijding en Bescherming vastgoed
OWOBV is gespecialiseerd in wering en bestrijding van alle soorten ongedierte (plaagdieren) waaronder knaagdieren, houtaantastende en overlastgevende insecten. Focus hierbij ligt op de preventie van overlast door middel van advisering op het gebied van hygiëne en bouwkundige wering conform Integrated Pest Management. Bij de bestrijding van overlast wordt de voorkeur gegeven aan diervriendelijke oplossingen, inzet van natuurlijke vijanden en minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen.


Prevent4u
Prevent4u
Wij voorkomen en bestrijden plaagdieren. Plaagdieren zijn ongewenst omdat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Daarom hebben veel bedrijven een plaagdierpreventieplan. Prevent4u is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van alle dierplagen. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd en worden jaarlijks voorzien van nascholing.


Rimdo
Rimdo
Rimdo Ongediertebestrijding staat al meer dan 20 jaar paraat om ongedierte waar nodig te bestrijden, is in het bezit van het wettelijk verplichte bewijs van vakbekwaamheid van de Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM), en heeft het KAD-Keurmerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd in lijn met de principes van Integrated Pest Management (IPM).


VDH plaagdierpreventie
VDH plaagdierpreventie
Wij voorkomen en bestrijden plaagdieren. Plaagdieren zijn ongewenst omdat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Daarom hebben veel bedrijven een plaagdierpreventieplan. VDH-Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van alle dierplagen. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd en worden jaarlijks voorzien van nascholing.


Zuiveringsbedrijf van Loon
Zuiveringsbedrijf van Loon
Zuiveringsbedrijf van Loon staat al sinds 1895 geregistreerd bij de KvK en is al meerdere generaties werkzaam in ongedierte bestrijding en plaagdierbeheersing bij bedrijven en particulieren. Door groot te denken en klein te blijven proberen wij ons te onderscheiden van de grotere bedrijven die werkzaam zijn in de plaagdier bestrijding.

* Aanpassingen op de bovenstaande lijst kunnen doorgegeven worden via ons contact formulier